Plasare și urmărire comandă

Comanda prin portalul Holcim Direct se realizează în doar 3 pași simpli:

  • Alegi destinația
  • Selectezi produsele și cantitățile dorite
  • Alegi intervalul de livrare

Un proces facil, care-ți simplifică munca!

Independență în plasarea comenzilor

Prin portalul Holcim Direct nu mai ești limitat de programul de lucru al dispeceratului pentru plasarea unei comenzi. Poți efectua o comandă oricând ai nevoie, direct din platformă!

Disponibilitate 24/7

Indiferent de ziua sau ora la care vrei să plasezi o comandă sau să afli detalii despre statusul comenzii tale, portalul Holcim Direct îți oferă acces non-stop!

Documentație tehnică

Prin Holcim Direct ai acces atât la certificatele și declarațiile de performanță ale produselor comandate, cât și la fișele tehnice ale acestora. Știi mereu ce ai comandat!

Informații centralizate

În portalul Holcim Direct găsești toate informațiile necesare legate de plasarea și urmărirea comenzilor, rapoarte de livrări și facturi și vezi situația la zi a soldului asociat contului tău. În plus, ai acces la documentația tehnică actualizată și noutăți despre produsele și serviciile noastre. Ești mereu informat!

Utilizatori multipli

Portalul Holcim Direct îți oferă posibilitatea de a crea mai mulți utilizatori, cu roluri diferite, în funcție de profilul fiecăruia. De exemplu, poți crea un utilizator pentru contabilitate, unul pentru gestionarea comenzilor și altul cu acces general. Îți gestionezi mai bine afacerea!